Nieuws

In het voorjaar van 2014 zijn er nieuwe kozijnen geplaatst in De Watervlakte en De Duinvlakte. Beide woningen zijn nu uitgevoerd met dubbelglas hetgeen comfort verhoogd. Tevens is de schouw van De Watervlakte gerestaureerd met sierpleister. 

Wij zijn erg blij met het resultaat. De kozijnen zijn geplaatst door Klooster's Bouwbedrijf terwijl de pleister werk is gedaan door Aannemer Van der Klooster.

Bekijk het fotoalbum natuur op onze facebook pagina voor een impressie van de prachtige natuur van het Ouddorpse duingebied.

Welkom op de nieuwe website van Bok Vakantiewoningen. Op deze site vindt u informatie over de drie vakantiewoningen die wij te huur hebben in het prachtige Ouddorpse duingebied.

Voor deze nieuwe website is tevens een nieuw logo ontworpen. Het hoofdelement in het logo is een abstracte weergave van de bekende Ouddorpse vuurtoren. Vanaf de voet van de vuurtoren strekt het strand en de zee zich tot aan de horizon uit. Dit beeld de weidsheid en de ruimte uit die u in dit gebied en in het bijzonder op het strand zult ervaren. Alle elementen samen beelden tevens de letter B uit de eerste letter van Bok Vakantiewoningen.